הששמה לבעלי ADHD ADD / עזרה במציאת עבודה והכוונה.

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

05/09/2016 | 15:23 | מאת: אורן

שלום חברים, האם ידוע לכם על מרכז השמה לבעלי הפרעת קשב וריכוז והאם יש מכוני השמה מיוחדים למתמודדים אם ההפרעה ? כמו כן האם רצוי להגיד בראיון עבודה למעסיק על הפרעת הקשב ואם כן אז איך ניתן להגיד לו מבלי שיצור אנטי או שיסכל את מועמדות האדם למשרה ?

אורן שלום, כיון שהפורום מיועד לילדים ונוער, אענה בקצרה. איני מכיר מרכז הכוונה מיוחד למבוגרים הלוקים בהפרעת קשב ורכוז. למען האמת, איני סבור שיש צורך בכזה. אני ממליץ להעזר במרכז הכוונה מקצועי, שם בטוח נתקלו באנשים הלוקים בהפרעת קשב ורכוז. אפשרות נוספת היא לפנות לפסיכולוג, ולהעזר בו במציאת עבודה ובתהליך ההשמה. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים