נגישות
נגישות

האם זה תיקים????????????

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

12/07/2016 | 17:31 | מאת: הדר

שלום בני בן ה9 לקח תקופה ארוכה אדרל עברנו לאטנט וכשלקחנו חבילה חדשה הופיעו תופעות של גרד בגרון ובליעה בעקבות גרד בלתי נשלט בגרון פנינו לרופא הילדים לקח דגימה כדי לשלול חיידק התוצאה שלילית... הפסקנו טיפול בתום הלימודים והתופעה ממשיחה גם בלי נתילת האטנט ( נתנו מינון נמוך חצי כדור של 10 מ"ל) אם זה תיקים זה יעבור? מה עושים?

לקריאה נוספת והעמקה

הדר שלום, מהתאור שמסרת קשה לומר אם אכן מדובר בטיק (תנועה בלתי רצונית) או בבעיה אחרת. ראשית יש לשלול בעיה גופנית, ונראה שאין מנוס מבדיקת רופא אף-אוזן-גרון. אם לא מוצאים סיבה גופנית המסבירה את הבעיה, יתכן ומדובר בטיק. במקרה כזה, מומלץ להוועץ בנוירולוג. אם אכן מדובר בטיקים, רוב הסכויים שהתופעה תחלוף, אך יתכן והדבר יארך עוד מספר שנים. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים