אדרל/אטנט 20 מ"ג על בטן ריקה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

11/03/2016 | 17:07 | מאת: לילי

ניתן לקחת כדור של אדרל 20 מ"ג על בטן ריקה ולקבל את האפקט הספידי והמעורר הרצוי? או שחייבים לאכול לפניכן כי רק ככה הכדור נקלט טוב יותר וגורם להשפעה מלאה וטובה יותר? קראתי שאם לוקחים את הכדור הזה על בטן ריקה, אז הוא עלול לגרום לאפקט הפוך, כלומר לגרום לנמנום ועייפות.. זה באמת נכון? חייבים לאכול ארוחה מלאה או סתם ארוחה קטנה?

לילי שלום, התרופה נספגת מצוין עם אוכל או בלעדיו, ואין כל פגיעה בקיבה. עם זאת, התרופה גורמת לחוסר תאבון, ורעב מגביר את אי-השקט וחוסר הרכוז, ולכן מומלץ מאד לאכול בבוקר, ולהקפיד על שתיב במהלך היום (התרופה גם מדכאת את הצמא). הקפדה על ארוחת בוקר ושתיה במהלך היום גם מפחיתה את תופעות הלואי של כאבי בטן וכאבי ראש. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים