הפרעת קשב וריכוז .

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

24/10/2011 | 06:26 | מאת: שלי

האם ניתן לאבחן הפרעת קשב וריכוז אצל ילד בן 5.7 שנים -ואם כן איפה ניתן לאבחן במסגרת של קופת חולים . תודה .

שלי שלום, עפ"י ספר האבחנות הפסיכיאטרי (DSM), אפשר לאבחן הפרעות קשב ורכוז אצל ילדים, החל מגיל שלוש שנים. את האבחון אפשר לבצע במסגרת קופת החולים. בחלק מהקופות קיימות מרפאות יעודיות להפרעות קשב ורכוז. בקופות אחרות אפשר לבצע את האבחון אצל פסיכיאטר ילדים ונוער, נוירולוג ילדים, או רופא ילדים שהוכשר לכך. מומלץ לפנות למוקד הטלפוני/אינטרנטי של הקופה שלך, ולקבל את כל המידע. בברכה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים