היסטוריה דכאונית עם קשב ורכוז

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

24/12/2015 | 10:06 | מאת: לאה

האם מומלץ למי שסבל בעבר הקרוב מדכאון עמוק לקחת רטלין לטיפול בקשב וריכוז? הרי אחת מתופעות הלוואי של רטלין (באחוז יחסית גבוה- כ-20% ע"פ מה שנאמר לי) יכולה להיות דכאון. תודה רבה!

לאה שלום, שאלתך כללית מאד. לא ברור במי מדובר, מה גילו, מה מינו, האם היתה סיבה לדכאון, איך טופל הדכאון ועוד פרטים רבים. ההסטוריה של הפרעות פסיכיאטריות, ובינהן דכאון, צריכה להלקח בחשבון כאשר ממליצים על טפול רפואי. אני ממליץ להוועץ בפסיכיאטר, ולשקול עמו אפשרויות טפוליות שונות. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים