ריטאלין או ויואנס ??

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

20/12/2015 | 22:57 | מאת: שרית

אני חדשה בתחום הרופאה התאימה לביתי בת העשר ריטאלין LA 20 מיליגרם. חברה שלי אמרה לי שזו טעות ושעדיף ויואנס!! רגע לפני שאני מתחיל עם הריטאלין מה עדיף ?? אין לנו בעיה כלכלית ניתן לילדתנו את הטוב ביותר

שרית שלום, אין תרופה נכונה או טובה יותר. יש מספר הבדלים בין התרופות, ויש תגובה אישית. בנגוד לשכנה, לרופאה נסיון בטפול במטופלים רבים, ומוטב לסמוך עליה. עם זאת, בהחלט אפשר לחזור לרופאה ולשאול אותה גם לגבי תרופות אחרות. הרופאה תדע להסביר את ההבדלים בין התרופות, ומדוע בחרה בתרופה אחת ולא בשניה. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים