ויואנס

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

11/12/2015 | 12:25 | מאת: ליאור

בני בן ה14 לוקח ויואנס במינון 50. לאחרונה מתלונן על ירידה בריכוז. שוקל 50 קג לערך. מה האופציות שעומדות בפנינו? בעבר השתמש בקונצרטה שהפסיקה להשפיע בשלב מסוים.

ליאור שלום, כדי לתת תשובה ברורה, יש צורך במידע רב על בנך. הרופא המטפל מכיר את בנך, ויוכל לשקול את האפשרויות השונות. יש אפשרויות רבות: שנוי מנון, שנוי תרופה, הוספת תרופה, טפולים לא תרופתיים, ושנויים אחרים שאינם קשורים לתרופות. כאמור, אני ממליץ להוועץ ברופא המטפל לקביעת הטפול המדוייק. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים