תרופה חדשה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/11/2015 | 22:37 | מאת: מישל

שלום, שמעתי שיצא תרופה חדשה בשם attent אטנט להפרעת קשב שהיא בעצם אדרל מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותה? והאם זה נכון שאדרל ממכרת יותר מריטלין?

מישל שלום, אכן, Attent היא גנריקה (אותה תרופה, של יצרן אחר ובשם מסחרי אחר) של Adderall, המשווקת כעת בישראל. אפשר לרכוש אותה בבתי מרקחת. Adderall ו-Ritalin אינן ממכרות. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

01/12/2015 | 17:35 | מאת: מישל

אוקי,אבל באיזה בתי מרקחת ?כי במכבי אין ובשור טבנצ'יק זה אדרל המקורי וזה יקר?.. תודה.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים