הפרעת קשב

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

23/11/2015 | 19:20 | מאת: נועה

שלום ד"ר, אתמול לקחתי בפעם הראשונה 30מ"ג ויואנס להפרעת קשב בהתחלה הרגשתי מאושרת וסוג של ערנות אבל לא מרוכזת ואחרי שעתים הרגשתי עייפות ,וכבדות בראש שנמשכה כמעט כל היום. אני מרגישה אבודה כי גם ריטלין וקונצרטה לא משפיעות עלי ,וקשה לי להתרכז בלימודים.. האם לדעתך צריך להעלות\להוריד את המינון ,או שזה לא יעזור ?

נועה שלום, המלצתי, בשלב זה, היא לא לשפוט את השפעת התרופה לאחר יום אחד בלבד. טלי אותה לפחות במשך שבועיים, ואז תוכלי להעריך טוב יותר הן את השפעתה החיובית, והן את תופעות הלואי. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים