ויואנס להפרעת קשב

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

08/10/2015 | 16:00 | מאת: נועה

שלום ד"ר תוכל להגיד לי כמה עולה התרופה ויואנס במינון הכי נמוך למבוטחי מכבי מגן? (אני רוצה לברר את המחיר לפני שאני מבקשת את התרופה ובבית מרקחת לא מסכימים להגיד לי תמחיר. תודה.

נועה שלום, למיטב ידיעתי (חזרתי כעת מחופשה של חודש, ויתכן שהדברים השתנו), מחיר התרופה בבית המרקחת הוא כ-330 ש"ח לחודש, ומבוטחי הבטוח המשלים במכבי מקבלים הנחה של 35%. בקופ"ח כללית, שוב, למיטב ידיעתי, עלות התרופה זהה, ומבוטחי הבטוח המשלים יכולים לקבל החזר של 35% לאחר הצגת קבלות. סוף שבוע נעים. ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים