הפרעת קשב וריכוז ורגישות לצלילים

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

08/10/2015 | 13:59 | מאת: שרה

לבני יש הפרעת קשב וריכוז. שמתי לב שהוא רגיש לצלילים מסויים (מתחיל להשתולל כששומע אותם). האם יש קשר בין השניים?

שרה שלום, רגישות לקולות או צלילים מסויימים אינה חלק מהפעת קשב ורכוז, אך היא בהחלט שכיחה יותר בקרב ילדים ואנשים הלוקים בהפרעת קשב ורכוז. רגישות זו היא אחת מתוך שורה ארוכה של רגישויות חושיות, שכולן שכיחות יותר בקרב הלוקים בהפרעת קשב ורכוז. לעתים טפול תרופתי בהפרעת הקשב והרכוז יכול למתן רגישות זו. שבת שלום, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים