לא מצליח לגמור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/09/2013 | 18:43 | מאת: יניב

אני בן 21, הומוסקסואל. הבעיה היא שכאשר אני מקיים יחסי מין, אינני נהנה כמעט, ולא מצליח לגמור גם אם אני מאוד מתאמץ. אני נהנה כאשר אני מאונן ואין לי שום בעיה לגמור כשאני מאונן. מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות כדי לפתור אותה? תודה :)

שלום לך, אתה מדבר על תופעה שנקראת בספרות " שפיכה מעוכבת". זה שאתה נהנה באוננות , אומר שפיסית אין לך כל בעיה לגמור. ולכן ניתן להניח שאולי הבעיה היא ריגשית. או שיכול להיות שהגירוי שלך בזמן יחסי מין לא מספיק לך כדי לגמור. קשה לי לדעת כי אני לא מכירה אותך ואת הנסיבות. במקרה שלך הייתי מציעה לך ללכת למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך כדי לבדוק על מה יושבת בעייתך ולנסות לאבחן אותה, כשתדע מה הסיבות, ניתן יהיה גם לטפל בכך באמצעים הדרושים. אשמח לסייע בכל שאלה בהמשך אפרת מנור- מטפלת מינית מוסמכת [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות