איך לעורר חשק מיני וגמירה מצידה?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/09/2013 | 10:54 | מאת: ערן

אני וחברתי מקיימים יחסי מין כבר שנה ואם נסתכל על לוח הזמנים במהלך התקופה אפשר לומר שאנחנו בירידה מתמדת מבחינת תשוקה מינית. בחודשים הראשונים היינו שוכבים לפחות פעם אחת ביום.. כעת זה ירד עד כדי פעם בשבוע בערך.. מהצד שלי החשק לא ירד ואני עדיין חושק בה בכל דקה אפשרית ביום, אך מצידה מגיעים הסירובים (כבר הפסקתי להציע בעקבות זה) של "אין זמן" "לא בא לי" ועוד כל מיני שטויות.. אנחנו מאוד הרפתקנים, מנסים הכל, ופתוחים מאוד, אך נראה שכבר ירד לה החשק.. האם ניתן להסיק מזה מסקנות מפחידות? האם התשוקה שלה היא ספציפית אליי או בכללי? וכיצד ניתן לשפר את המצב?

26/09/2013 | 10:55 | מאת: ערן

שכחתי לציין שהיא הפסיקה לגמור איתי, בתחילת דרכנו היא הייתה גומרת בכל פעם וכעת אני נאלץ להעזר במכשירי עזר.. האם זה רציונלי?

שלום לך, בראש ובראשונה חשוב לי לציין כי חשק אצל אישה הוא דבר מאד מורכב. המון דברים משפיעים עליו, כמו עייפות, מתח, כעס, יחסים מתוחים בזוגיות.. מילה שנאמרת לא במקום ומשפיעה עליה.. ועוד. לכן כדי לנסות ולהבין מה מפריע לבת זוגך או מוריד לה את החשק, שווה שתדבר איתה ופשוט תשאל ותתעניין. לדבריך אתם יחד כשנה. ברוב המקרים בתחילת קשר יש הרבת תשוקה והתלהבות ולאחר מכן ישנה ירידה בתדירות ובהתלהבות וזהו תהליך טבעי. עוד דסר שמשפיע זה הוא דווקא עודף קרבה, אם בעבר הייתם " חדשים ולא מוכרים" זה לזה ועכשיו התקרבתם ואתם חברים טובים יותר, יתכן ועודף הקרבה מוריד מהסקרנות ומהחשק גם. נוכל להניח הנחנות מהנחות שונות, אך שלב ראשון לתפרון הוא להפסיק להניח ופשוט לשאול אותה מה קורה. אז גם תקבל תשובה אם יש מסקנות מפחידות להסיק, מה בדיוק עובר עליה וכיצד ניתן לשפר את המצב. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות