בעלי גילה לי שהוא רוצה ללבוש שמלה במהלך הסקס שלנו

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/09/2013 | 10:21 | מאת: רננה

היי בעלי (אני נשואה לו באושר 12 שנים) גילה לי שהוא רוצה ללבוש שמלה במהלך הסקס שלנו כי זה מדליק אותו. הוא אפילו היה רוצה ללכת עוד קצת רחוק. עשינו את זה פעם אחת והוא התפצץ מרוב חרמנות הוא מנהל חיים הטרו סקסואליים ונגעל מגברים. האם אני צריכה להיות מוטרדת? האם זה נורמאלי, קראתי שזה 20% מהגברים ההטרו סקסואליים התנסו בזה בעבר. וחלקם הגדול עושה את זה באופן קבוע (במהלך הסקס) אשמח לשמוע דעה מקצועית. יש מקום לדאגה

שלום לך, בראש ובראשונה, רוצה להסב את תשומת ליבך לרמת הפתיחות שכפי הנראה יש ביניכם והיכולת לשתף בפנטזיות אישיות..שמעידה על רמת האינטימיות. העובדה שבעלך שיתף אותך ברצונו ללבוש שמלה במהלך סקס היא לא דבר של מה בכך והיא מעידה רבות על רמת הפתיחות המינית , חוסר השיפוטיות והקבלה שיש בקשר ביניכם. זה לא דבר שכל זוג מגיע אליו ואת בהחלט יכולה להעריך זאת. כל עוד העובדה שמדליקה את בן זוגך העובדה שהוא לובש שמלה ולך אין בעיה עם זה, וזה מוסכם על שניכם ומעשיר את הסקס ביניכם אין כאן בעיה. אם את מוטרדת מנטייתו המינית, הרי הוא אמר לך שהוא נמשך לנשים ולא לגברים ואת מבינה מכך שהעובדה שלובש שימלה לא קשורה להעדפתו המינית ולא הופכת אותו להומוסקסואל. במידה ולך יש קושי אישי עם עצם נושא השימלה, שוחחי איתו על כך. אך לשאלתך, אני לא רואה כאן כל בעיה ונראה לי שאת יכולה להירגע!! מאחלת לך שנה טובה ומלאת חוויות מעשירות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

12/09/2013 | 09:09 | מאת: קרן

כמעט בטוח שיש לו נטיות 99.9 אחוז ....במוקדם או במאוחר את תדעי את זה , אם אתם זוג צעיר אניבמקומך הייתי ...YOU KNOW

מנהל פורום מין ומיניות