השפעת גלולות על חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/09/2013 | 12:33 | מאת: דנה

מה ניתן לעשות בעניין זה? האם רופא נשים ימליץ על הפסקת שימוש בגלולות? החלפתן? רק בזמן היריונות יש לי חשק מיני מוגבר.

שלום לך, ישנם סוגים רבים של גלולות ויש סוגים מסויימים של גלולות שמשפיעות על החשק המיני, לכל אישה תופעות לוואי שונות, תלוי גם במינון ההורמונאלי של הגלולה. מה שהייתי ממליצה לך הוא לשתף את רופא הנשים שלך בהשפעה של הגלולות שאת לוקחת ואולי לחשוב על החלפתן. נשאלת כאן השאלה האם בודאות אלו הגלולות שמשפיעות על החשק המיני אצלך? כי יכולות להיות סיבות רבות ושונות לירידת החשק המיני אצל נשים כמו : עומס, עייפות, יחסים זוגיים מעורערים, דכאון ועוד.. שווה לבדוק. מאחלת לך שנה טובה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות