דימום קל בזמן קיום יחסי מין ואוננות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/09/2013 | 16:36 | מאת: נ

התחלתי לקיים יחסי מין לפני בערך חצי שנה ובמספר החודשים הראשונים זה לא היה קורה אך לאחרונה שמתי לב שלאחר החדירה נשאר מעט דם על הקונדום, זה קרה מספר פעמים אך זה לא קורה כל פעם ברציפות. (אני משתמשת בקונדומים ומעולם לא קרה לי שנקרע לי קונדום בזמן קיום יחסי מין) פעם אחת אוננתי ונשאר דם בצבע ורדרד בהיר על האצבע שלי. ה יכול להיות הגורם לכך? ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית. אני צריכה לפנות לגיניקולוג?

10/09/2013 | 08:32 | מאת: א

את צריכה לגשת לגניקולוג ולעשות בדיקת פאפ

שלום לך, חושבת גם שנכון שתלכי לבדיקה אצל גניקולוג. אין לדעת ללא בדיקה והיכרות איתך ועם ההיסטוריה הרפואית שלך במה מדובר. מאחלת לך הרבה בריאות וחתימה טובה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות