כאבים באשך ימין ושריר ה-PC

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/08/2013 | 16:16 | מאת: נירן

היי אני בן 18 עוד מעט ואני כבר כמעט שנתיים סובל מכאבים באשך ימין ובבטן תחתונה מצד ימין. הכאב שלי התחיל בפבואר 2012 אני חושב שהסיבה לכאב הזה היא בעקבות פעולה שעשיתי במשך כחודש אפילו חודש וחצי לפני שהכאב התחיל. הפעולה שעשיתי הייתה אוננות עד למצב שאני כמעט גומר אבל בדיוק שהרגשתי שהזרע הולך להיפלט הפסקתי את הפעולה(לא עצרתי את יציאת הזרע עם היד אלא פשוט הפסקתי את פעולת האוננות עד למצב שהזקפה יורדת).את הפעולה ביצעתי במשך כחודש וחצי (לא פלטתי זרע לאורך כל התקופה הזו) הייתי עושה אותה כמעט כל יום פעמיים ואפילו 3. לאחר שהבחנתי בכאבים אוננתי ופלטתי בסופו של דבר את הזרע (הייתה כמות גדולה והיו גם המון גושים ג'ליים צהובים). הכאבים לא עוזבים אותי ואני כבר התיאשתי מלמצוא פתרונות.. ממש לאחרונה לפני כמה ימים התחלתי לתרגל את שריר ה-pc והבחנתי בכאב בדיוק במקומות שכואבים לי כבר במשך התקופה הזו. יכול להיות שיש איזה שהוא קשר בין הפעולה שביצעתי לבין השריר? תודה מראש

שלום לך, נשמע לי נכון שתלך לבדיקת רופא. ממליצה על אורולוג. אין סיבה שתסבול כל כך הרבה זמן מכאבים ללא טיפול. מאחלת לך בריאות ויום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות