שאלה בנוגע לחיסון נגד נגיף הHPV

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/08/2013 | 19:19 | מאת: לידור

אפרת מנור שלום לך, ישמע לך אולי לא שגרתי שמישהו כמוני(בן 17)נכנס לפורומים של שירותי בריאות כאלה ואחרים אבל זה הרגיש לי חשוב. לשאלה שלי,חברה שלי(כבת 15)שוקלת להתחסן נגד נגיף הHPV וכמובן שעד שלא קראנו על זה לא יודענו על זה בכלל אז...בעצם יש לי כמה שאלות בנוגע לנושא: 1. האם את ממליצה לה(ואולי גם לי)להתחסן נגד אותו נגיף? 2.מהן תופעות הלוואי של אותו חיסון והאם הן חמורות 3.אם רוב הפעמים שהגענו לאקט מיני היה בעיקר מגע ידני וכשזה היה יותר קיצוני השתמשתי באמצעי מניעה,האם עדיין יש לנו את הסיכוי להידבק באותו נגיף? אשמח מאוד לקבל מענה על שאלה זו תודה לך.

שלום לך, ממליצה או לנסות לפנות לפורום של רופאי נשים . או ללכת לרופא נשים ולהתייעץ איתו בנושא. יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות