שאלה אנטומית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/08/2013 | 20:36 | מאת: מיכה

שלום לך אפרת מנור ,היתי רוצה לדעת מה המרחק בין השפתיים הקטנות לפתח הנרתיק אצל האשה? 2)מה המרחק בין הנרתיק לצוואר הרחם אצל האשה? אודה לך מאוד על התשובה!

שלום לך, לשאלתך, כפי שלכל אחד יש תביעת אצבע אחרת, עיניים אחרות, אף אחר', אוזניים אחרות... כך גם לכל אישה יש איבר מין שונה, גודל שונה, מבנה שונה ומרחקים שונים בין דבר לדבר.. אצל כל אישה זה אחרת כמו שאצל כל גבר זה שונה.. בקיצור העניין אישי ואינדבידואלי לכל אישה. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות