שאלה דחופה !!!!

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/08/2013 | 13:35 | מאת: Mor

שלום ! אני בת 20 יש לי חבר 4 שנים אני לוקחת גלולות mines כבר 3 שנים ... תמיד המחזור היה לי סדיר . בסוג הגלולה שאני לוקחת יש כדורים לבנים שזה כביכול ההפסקה .. אמרו לי שלמרות שאין להם אפקט אני עדיין מוגנת.. קיימתי עם חבר שלי יחסי מין בכדורים הלבנים .. יום לאחר שסיימתי את כל החפיסה הייתי אמורה לקבל מחזור והלכתי לבריכה לכן שמתי טמפון למקרה שאקבל.. כשהוצאתי אותו היה לו בקצה נוזל חום. כל אותו היום לא קיבלתי מחזור התחלתי לשתות חפיסה חדשה יום למחרת התחיל לצאת לי נוזל חום שיוצא לי בדרך כלל רק בסוף המחזור . הוא יצא לעיתים רחוקות כל כמה שעות . בדרך כלל יוצא לי מלא דם . יום למחרת בבוקר כשנכנסתי לשירותים היה מעט דם אבל כל מהלך היום המשיך לצאת רק מעט חום. וזהו ככה במשך יומיים והיום הוא היום השלישי בדקתי את הפד והוא נקי. מוזר לי אך פעם לא היה לי מחזור כזה אני מפחדת שיש חשש להריון .. אבקש את עזרתכם. האם באמת הייתי מוגנת בשלב של הכדורים הלבנים ? ואני גם מפחדת ללכת לרופאת נשים על מנת לא לשמוע את הדבר הלא רצוי ! מצטערת על החפירה פשוט חשוב לי להבהיר בידיוק מה קרה ולתת את כל הפרטים תודה מראש !

שלום לך, אני מבינה את חששך ללכת לרופא נשים, אך נראה לי כי כאן אין לך ברירה. איני רופאה וגם אם הייתי, יש פעמים שיעוץ אינטרנטי לא יכול להחליף בדיקת רופא.. חשוב שתדברי אם הרופא שנתן לך את המירשם לגלולות ותתייעצי איתו, את סתם מושכת את הסבל והדאגה שלך. עדיף שתיבדקי פעם אחת ותקבלי תשובה מאשר שתחיי באי ודאות ודאגה כל כך הרבה זמן. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

23/08/2013 | 02:36 | מאת: Mor

תודה רבה !!! צודקת אני אלך אין ברירה ;-) תודה על התמיכה !

מנהל פורום מין ומיניות