אוננות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/08/2013 | 02:35 | מאת: דוד

שלום יש לי שאלה קצת שונה.. האם בריא לא לאונן? או שמומלץ כן? אינני פעיל מינית כרגע (אוננות היא הפורקן היחידי) תודה

שלום לך, אין סכנה בריאותית בלאונן ואין סכנה בריאותית בלא לאונן... אוננות היא דבר שמגיע מצורך מסויים פיזי או נפשי . במידה ואתה לא חש צורך שכזה- הקשב לגופך. בטח שלא צריך להכריח את עצמך לאונן.. הקשב לעצמך ולמה שנכון לך ופעל בהתאם. מאחלת לך יום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות