חשש למחלת מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/08/2013 | 15:04 | מאת: אנונימי

לפני שלושה ימים קיימתי יחסי מין עם בחורה אני בן 17 וחצי.. השתמשתי בקונדום במהלך רוב החדירות אבל אחרי זה ניסינו. שוב בלי קונדום הכנסתי אותו לנרתיק אבל ישר התחרטתי והוצאתי כי פחדתי (הייתה חדירה זמן ממש קצר ולא הייתה גמירה בכלל). יומיים- שלושה אחרי זה נהיה לי דלקת גרון וקצת חום אבל חוץ מזה כלום (אין כאבים בעת השתן וכו..) הלכתי לבדוק את זה היום אבל לא סיפרתי שקיימתי יחסי מין, עשו לי בדיקת דם ומשטח גרון ועירוי ונתנו לי אנטיביוטיקה לעשרה ימים ובעיקרון הרופאה אמרה שהכל יהיה בסדר ... אני צריך להילחץ שאולי זה מחלת מין או שזה דלקת גרון רגילה? הבדיקות שעברתי שללו מחלת מין?

שלום לך, כדי להיות רגוע ממליצה לך לנסות בכל זאת להתגבר על הבושה ולהתייעץ עם רופאת המשפחה שלך. אני מניחה שאם היתה מזהה מחלת מין, גם אם לא אמרת לה, היתה אומרת משהו.. יכול להיות שאולי פשוט רק נלחצת וזה היה מקרי שפשוט נהיית חולה וקיבלת דלקת גרון עם חום ללא קשר. אם הדבר כל כך מפריע, שווה שבפעמים שאתה מקיים יחסי מין עם בחורות שאתה לא מכיר תשתמש בקונדום כדי למנוע חרדות מיותרות. אפרת מנור-מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות