קושי בגמירה אחרי המספר הראשון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/08/2013 | 16:10 | מאת: רון

שלום, אני בן 30 ולאחר שאני מקיים יחסי מין ומגיע לאורגזמה, יש לי קושי להגיע לאורגזמה בפעם השניה(במשך השעה שלאחר הסקס הראשון)ואני לא מצליח לגמור בקלות אלא רק לאחר מאמץ(יש זיקפה אבל קושי לגמור). האם זה מצב תקין?

שלום לך, לי נשמע שמצבך תקין. כיון שבפעם הראשונה אין לך בעיה להגיע לאורגזמה. אני מניחה שכמו לרוב הגברים, לוקח לגופך יותר זמן להגיע לאורגזמה בפעם השניה, אך כיון שהדבר מפריע לך שווה אולי לבדוק מה קורה לך. ישנה בעיה שנקראת שפיכה מעוכבת, אך לא נשמע לי שזו הבעיה שלך. יתכן ואחרי הפעם הראשונה שגמרת אתה זקוק לגירוי שונה או אחר, למגע קצת שונה וזה משהו ששווה לבדוק עם בת הזוג שלך כיצד ניתן לעשות דברים קצת אחרת בפעם השניה, או במספר שיחות יעוץ והדרכה עם מטפל מיני. אפרת מנור- מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות