שפיכה מהירה מאוד בחדירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/07/2013 | 19:09 | מאת: אנונימי

שלום אפרת, אני בחור בריא, נשוי. בשנים האחרונות כשאני ואשתי מקיימים יחסים, אני "מחזיק" עד לרגע החדירה. ממש שניות אחרי החדירה אני גומר. הדבר מתסכל אותי ואני מניח שגם אותה. היא לא מוכנה ללכת לטיפול מיני ורציתי להתייעץ לאיזה רופא ניתן לפנות על מנת להתחיל טיפול בבעיית השפיכה של. תודה מראש

שלום לך, אנא צור איתי בנושא קשר למייל [email protected] יתכן ואולי נכון שאם אישתך מסרבת לטיפול מיני שאתה תתחיל ללכת לבדך לטפל בכך. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות