משחה מאלחשת -מסוכן?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/07/2013 | 16:55 | מאת: אבי

אני וחברה שלי מתנסים בחדירה אנאלית אך היא סובלת מכאבים(ניסינו בעדינות ולאט לאט אבל גם אצבע כואבת לה) חשבנו אולי לרכוש משחה מאלחשת לחדירה אנאלית אבל קראתי בכמה מקומות שזה יכול להיות מסוכן ואף לגרום למוות במיוחד אצל יוצאי עירק ולוב שחסר להם G6PD וחברה שלי יש אותו מחסור באנזים. יש סיבה לחשוש? והאם אותה משחה מדוברת מסוכנת בגלל חומר פעיל שיש בה ולאו דווקא כל המשחות מסוכנות אלא רק כאלה עם חומר מסויים.

שלום לך, בראש ובראשונה שאלה לי(למחשבה): אם חברתך סובלת בשלב זה מחדירה אנאלית ולא נהנית, למה להתעקש לעשות זאת?... במידה וחברתך מעוניינת בכך או שהיא מנסה להגיע לשלב בו תהנה מכך, ועדיין סובלת מכאבים, שווה להתייעץ עם גורם רפואי לגבי משחה מאלחשת. או לעבור בדיקה רפואית, יתכן ויש בעיה אחרת שגורמת לה לכאבים ואינכם מודעים אליה. אולי בכלל שווה לכם ללכת במיניות ביניכם על דברים שבשלב זה מהנים אתכם, יתכן שכל הניסיון והלחץ משפיעים גם על גופה של חברתך, כשהשרירים מאד נוקשים ומכווצים נוצר כאב, אולי שווה לשחרר קצת את הנושא ולהרגיע ואז גם שאר הדברים ירגעו.. מאחלת לכם שבוע טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות