הירדמות קלה בידיים אחרי נטילת סיאליס 5 מ"ג

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/07/2013 | 14:30 | מאת: בן 47

שלום, אני לא לוקח תרופות בכללי. לפני פחות מיומיים לקחתי סיאליס 5 מ"ג (אלה שניתנים לשימוש יומי). זה אחרי מספר שבועות שלא לקחתי בכלל. בבוקר הרגשתי הירדמות (נמלול) בחלק מכף היד מהזרת ולאורך הזרוע וזה נמשך גם עכשיו אחרי יום וחצי. כמו כן התחזקו כאבי דלקת (מכנית) בשריר אותה זרוע שקיימת אצלי כשנה וכמעט לא מורגשת אבל את זה אני כבר לא מרגיש עכשיו. האם ייתכן שזה בגלל הסיאליס (כאמור מינון קטן יחסית) או שצריך להיות מודאג מבעיה אחרת ?

שלום לך, מציעה להתייעץ הנושא זה עם גורם רפואי. גם איני רופאה וגם איני יכולה לדעת. לך לבדיקה רפואית אצל רופא משפחה או הרופא שנתן לך את המירשם. מאחלת לך רק בריאות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות