מפסיקה ליהנות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/07/2013 | 09:24 | מאת: עמית

אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי, אני בהתחלה נהנית ופתאום מפסיקה ליהנות ולא מרגישה את זה(הוא לא גמר עדיין). מה יכולה להיות הסיבה לזה? בנוסף, שמנו לב שיוצא מאיבר המין שלי נוזל, שלא ברור מה הוא... ממש כאילו אני דולפת, ויש לזה ריח לא נעים. מה זה הנוזל הזה ?(זה לא נוזל זרע ממנו)

שלום לך, לגבי שאלתך הראשונה, העובדה שאת מתחילה לקיים יחסי מין ופתאום לא נהנית.. יכול להיות שאת מאבדת את הריכוז, אולי ראשך חושב על דברים ואז את " לא שם" ולא מתמקדת בגופך ובתחושותייך ולכן פתאום מפסיקה להנות. מה שהייתי מציעה לך הוא לנסות כשאת חשה שאת מפסיקה להנות - לחוש את הגוף, אולי דרך הנשימה או אולי דרך חושים אחרים ואם יש מחשבות בראשך...שלא קשורות.. לשים לב גם לזה ואם את מצליחה, גם לנסות לסלקן. לגבי שאלתך השניה, הנוזל שיוצא מאיבר המין שלך יתכן שהוא שפיכה נשית... זהו נוזל המופרש מגירוי שתי בלוטות שנמצאות בחלק הקידמי בנרתיק האישה במהלך גירוי ידני או ביחסי מין..בעצם כתוצאה מאורגזמה נרתיקית שאולי לא היית מודעת אליה , בשל העובדה שהיא די שונה בתחושתה מהאורגזמה הדגדגנית. אז אל דאגה !! מאחלת לך יום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות