בעיה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/07/2013 | 11:16 | מאת: נועה

שלום שמי נועה אני בת 25 ויש לי בעיה אני מרגישה שמאז שהתחלתי לקחת גלולות החשק המיני שלי ירד לאפס( אני לוקחת מליאן) רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא? השאלה השנייה שלי היא אני ממש רזה וכנראה שאני מאוד צרה למטה וכל פעם שאני מקיימת יחסי מיו עם בן זוגי בהתחלה קצת כואב לי ולא נעים ואחר כך זה עובר השאלה שלי אם יש דרך שפחות יכאב לי בהתחלה? זה ממש הורס לנו את כל הכיף תודה

שלום לך, בראש ובראשונה, לגבי הגלולות- יש סוגים רבים של גלולות ואם את מרגישה כי הסוג הספציפי שאת לוקחת משפיע על החשק המיני שלך, מציעה שתתייעצי בנושא עם רופא הנשים שלך. לגבי הכאב ההתחלתי ביחסי המין, את חושבת שזה בגלל שאת רזה וצרה, אך אני הייתי מציעה לך לפנות לגניקולוגית שהיא גם סקסולוגית (תוכלי למצוא אחת כזו באיזור מגורייך באתר של איט"ם- איגוד המטפלים המיניים המוסמכים), על מנת לאבחן מה מקור הכאב. לאחר האבחון תוכלי לדעת במה מדובר ואני מניחה שהיא תיתן לך גם המלצות לטיפול. כאב ביחסי מין יכול לנבוע מכל מיני סיבות ושווה לבדוק מה מקורו. במידה ואכן מדובר בעובדה שאת צרה, יש פיזיותרפיסטיות רצפת אגן שתוכלנה לסייע לך (למיטב ידיעתי יש גם בקופות החולים ). מאחלת לך הצלחה בהמשך ואשמח לסייע שוב במידת הצורך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת 0544905773 www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות