רגישות בדגדגן

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/07/2013 | 01:26 | מאת: בת 30

שלום לך אפרת, 2 שאלות לי אליך: 1.בזמן האחרון אני מרגישה רגישות גדולה עד לכאב בדגדגן, בדקתי עם מראה ומצאתי פצע קטן אך מאוד כואב. לא ראיתי שזה עובר אך שמתי לב שהרגישות במקום גדלה אחרי קיום יחסים. האם את מכירה תופעה כזו ומה ניתן לעשות.אבל שוב אני מדגישה שזה לא רק רגישות אלא ממש פצעון. 2. אני מאוננת מגיל 14. מאוד מאוד מאוד רוצה להפסיק עם זה כי אני מרגישה שאני כביכול "לא צריכה " את בעלי כדי להנות ואני כן רוצה להיות תלויה בו בענין הזה דווקא. אולי יש לך כמה טיפים מועילים? תודה רבה לך בת 30

שלום לך, לגבי שאלתך הראשונה ולגבי הפצע, מציעה לפנות לבדיקה אצל רופא נשים כדי לראות במה מדובר, אולי יש מצב שידרוש טיפול תרופתי . לגבי שאלתך על האוננות, העבודה שלי כסקסולוגית היא הפוכה.. איך לעזור לנשים ללמוד לאונן לבדן כדי לפתח את המיניות שלהן ולא להיות תלויות רק בבן הזוג להשגת האורגזמות שלהן.. לך יש את זה ונהדר שכך- יש לך מיניות בריאה , את מסוגלת להגיע לאורגזמה לבדך מגיל 14. מאיזו סיבה את רוצה להפוך " תלויה" בו עכשיו? האם את חושבת שכך זה נכון? כך מצופה ממך? האם את חושבת שאסור לך ליהנות לבד עכשיו כשאת נשואה? אין כל חוק שאומר שכשאישה או גבר נמצאים בזוגיות, הם לא יכולים לאונן או ליהנות במקביל ממיניות אישית וזוגית.. שני הדברים לא באים זה על חשבונות של זה, אלא מעשירים זה את זה. שיהיה שבוע טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות