חייבת שתגידי לי מה לעשות ...

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/07/2013 | 21:16 | מאת: אנונימית עצובה

מתוסכלת מתוסכלת מתוסכלת!!!! לא מבינה מה זה הצורך הזה של הבן זוג שלי לצפות בסרטי פורנו בתדירות ככ גבוהה! מה חסר לו שהוא כל הזמן בזה? אנחנו יחד כבר שנה אני נותנת כל מה שרק אפשר וכשאני מסתכלת במחשב אני כל פעם מגלה שהוא מופה בתדירות יום יומית בפורנו... לפני כמה ימים הוא זרק לי  אנחנו צריכים לעשות סקס עם סרטי פורנו בטלוויזיה ועניתי שזה לא הקטע שלי ואני מסתפקת בסקס איתו וזה מספיק מענג אותי... וכמובן שהוא לא ענה... אז מה עושים במצב כזה??????

שלום לך, אני שומעת את תסכולך וחוסר האונים שלך מול אהבתו של בן זוגך לפורנו... עם זאת אני מניחה ש" אהבתו" לפורנו התחילה עוד הרבה לפני הקשר שלו איתך ואינה קשורה לאהבתו או למשיכתו אלייך. צפייה בפורנו היא סוג של הרגל, עם הנגישות באינטרנט, הפורנו הפך להיות משהו זמין ומגוון וגברים רבים חשים גירוי וריגוש מצפיה בו. הבעיה מתחילה, כשהצפיה בפורנו תופסת הרבה מהזמן הפנוי ובאה על חשבון או פוגעת בקשר הזוגי בו נמצא ומהווה תחליף ליחסי מין או אינטימיות זוגית. מה שהייתי מציעה לך הוא ליזום איתו שיחה פתוחה בה תנסו להבין זה את צרכיו ורגשותיו האחד של השני. אל תבואי ממקום מאשים או כועס.. אלא ממקום שמנסה להבין ולהתגמש.. בידקי איתו מה משמעות הפורנו עבורו, על מה יושב הצורך ויחד עם זאת, הסבירי לו מה צרכייך המיניים מהקשר ואיך את מפרשת את העובדה שהוא צופה בפורנו ( לדברייך- תחושה שחסר לו משהו איתך..) ומה זה גורם לך להרגיש. האידיאל הוא לנסות למצוא פתרון שיקח בחשבון את הצרכים של שניכם, אך לפני זה חשוב שתבינו ותדעו מהם, ותנסו לקבל אותם. במידה ותתקשו בכך לבדכם, תמיד ניתן לפנות למספר שיחות של יעוץ מיני זוגי. מאחלת לכם הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות