שאלה לצוות המומחים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/09/2011 | 07:26 | מאת: אנונימי

בוקר טוב, אם אני לובש קונדום, האם אני יכול לגמור בתוך חברה שלי? או שעדיף דווקא משגל נסוג? בהנחה וכמובן אני לא רוצה ילדים בזמן הקרוב :) תודה רבה לעונים

01/09/2011 | 15:35 | מאת: רוני

קונדום משמש כאמצעי הגנה יעיל נגד הריון לכן תוכל לגמור בתוך הקונדום כהאיבר בתוך נרתיק חברתך. כשאתה מוציא את האיבר יש לשמור שהקונדום לא יחליק מהאיבר.

שלום לך, משגל נסוג ממש לא מומלץ כאמצעי מניעה, ואני מכירה בחורות ונשים רבות שנכנסו כך להריון.... אם אתה לובש קונדום זה בסדר, אך יש אחוז קטן של סיכון במידה והקונדום נקרע למשל. אמצעי המניעה היעיל ביותר הוא הגלולה.

מנהל פורום מין ומיניות