כאבים בעת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/07/2013 | 08:55 | מאת: אנונימית

בוקר טוב, אני בהריון שבוע 26. מזה כמה זמן שכאשר בעלי ואני מקיימים יחסים, מאוד צורב שורף לי בצד שמאל של איבר המין, ואני כאילו מרגישה שמשהו שם מתנפח ועד הבוקר זה עובר. חשוב לציין שלא מגרד לי, ולרוב יש הפרשות עם ריח ממש ממש לא טוב (לא יודעת אם זה ההפרשות זה בגלל ההריון?) מאוד מטריד אותי תחושת הכאב הזו ואשמח לקבל עזרה ולדעת מה זה יכול להיות כי לא נעים לי ללכת לרופא שיבדוק לי את המקום. יום מקסים

שלום לך, איני רופאה וגם אם הייתי, ממש לא נכון לאבחן סימפטומים גופניים באינטרנט.. אלא מומלץ ללכת לבדיקה פיזית אישית אצל רופא. זה גם מה שאני ממליצה לך, איני יודעת במה מדובר, אולי זיהום כלשהוא שמצריך טיפול, או משהו האחר, אך העובדה שזה לא עובר מחייבת בדיקת רופא והתייחסות כי בנתיים את סובלת. תהיי בטוחה שרופא נשים לא ממש יתרגש מזה, הוא בטוח מכיר ויודע דברים רבים שכאלה. כיון שאת בהריון, שווה גם שתתיעצי איתו בהקשר הזה, אם זה קשור או לא, מזיק או לא מזיק.. בכל מקרה- ממליצה להתגבר על אי הנעימות וללכת לרופא נשים בהקדם!! שיהיה סוף שבוע מצויין, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות