בתולים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/06/2013 | 22:43 | מאת: חני

אני בת 16 ובתולה.יש לי חבר שאנו מקיימים יחסי מין ללא חדירה. כמו כן הוא מגרה אותי עם האצבעות בדגדגן ואני מגיע לאורגזמה.שאלתי היא האם ניתן להגיע לאורגזמה בתוך הנרתיק עם האצבעות מבלי לקרוע את הבתולים?אם כן אשמח לקבל טיפים ממך. יש לציין שאני נערה מאוד מגורה .

שלום לך, את מדברת כאן על שני דברים, האחד אורגזמה בנרתיק.. והשניה אם מכניסים אצבעות לנרתיק האם זה לא קורע את קרום הבתולים. כמו ששמת לב קל יותר להגיע לאורזגמה דגדגנית חיצונית לך ול- 80 אחוז מהנשים. רק 20 אחוז מהנשים מגיעות לאורגזמה נרתיקית. לגבי קרום הבתולים, חשוב שתדעי שקרום הבתולים לא אטום לחלוטין, אם היה אטום לחלוטין , לא היה למחזור כל דרך לצאת . למיטב ידיעתי הכנסת אצבעות לא פוגעת בקרום הבתולים. אז תמשיכי ליהנות ואל דאגה! שיהיה סוף שבוע מצויין, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות