קולות מהנרתיק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/06/2013 | 02:25 | מאת: שירה

באוננות קורה לי שהנרתיק מתכווץ ויש מין וואקום והשמעת קול כמו של נפיחה מאיזור הנרתיק. האם זה מוכר? מה עושים? לא נעים לי שזה יקרה עם בן זוג חדש.

שלום לך, אכן, זו תופעה מוכרת. הנרתיק הוא שריר טבעתי שמתרחב בזמן קיום יחסי מין או אוננות ולכן כשהוא מתכווץ חזרה יכול להישמע קול כמו של נפיחה. מדובר בדבר טבעי ונורמלי. מה שהייתי מציעה לך לעשות עם בן זוג חדש, הוא פשוט לאמר לו את האמת במידה וזה יקרה.. את לא הראשונה ולא האחרונה שזה קורה לה. מאחלת לך סוף שבוע מצויין אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות