עזרה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/06/2013 | 13:28 | מאת: אלמונית

אפרת שלום, כבר כמה זמן שאני מטופלת אצל גניקולוג בגלל פטריה חוזרת בנרתיק. אני סובלת מבעיה זו כבר קרוב לשנתיים ואף רופא מכבי לא מוצא לי מזור. אני סובלת מהפרשות לבנות ולעיתם צהובות (כמו קוטג') ריח מסריח מאיבר המין, כאבים, גרד.. כאשר מתייבש האיזור זה נראה כאילו מתקלף ההפרשה, אף רופא לא מוצא לי מזור. עד שהיום הגניקולוג שלי אמר כי אין מה לעשות, וזו פטרת כרונית שלא משנה מה תעשה לא תעזור. אני אובדת עצות.. אני ממש סובלת, ואין פיתרון. אפילו ברופא שלי הרים ידיים ואמר לי שאין מה לעשוץץ וזה מגוחךךך!!! אני בוודאי לא הראשונה והאחרונה שסובלת מפטרת וגינלית ! כמו כן, עליי לציין שעשיתי בדיקת פטריה באיבר המין, והכל יצא שלילי.. למרות שבפועל יש פטריה, מה שהרופא אומר.. זה נהיה כבר חלק ממני עד שלא מזהיםם.. הזוי.. הייתי אצל גניקולוג אחר הוא קבע שיש לי הידבקות במחלה מינית, בלי אםילו לבדוק.. על סמך כלום ! הרופא השני שלי ממש היה בהלם שככה הוא נתן עליי חוות דעת רפואית.. בבבקשהה! אני פונה אלייך כי אני מיואשת מכל רופאי מכבי שהייתי אצלהם.. חייבת פתרון.. אני לא יכולה להמשיך לסבול.. כלום לא עוזר.. אפילו רופאיי הרימו ידייםם...

13/06/2013 | 09:02 | מאת: לי-עזר

פריביוטיקה-יכולה-לעזור-יש-לבליעה-ובמקביל-יש--לאלטמן-גם-לנרתיק.-כדי-גם-לא-לאכול-שמרים-בכלל--כיוון-שהם-מחמירים-את-הבעיה!-ולהפחית-כמה-שאפשר-את-הסוכר-בתפריט

שלום לך, ממליצה לך לפנות לרופאה גניקולוגית בשם ד"ר אחינועם לב שגיא (ניתן למצוא את הטלפון של באינטרנט), שווה שתגיעי אליה לאבחון , יתכן ומדובר בדברים אחרים. במידה ותזדקקי לעוד אינפורמציה [email protected] מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות