פספוס גלולה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/05/2013 | 14:58 | מאת: דנה

שלום רב, ברצוני לדעת אם במקרה של פספוס גלולה אחת בחבילה ( ביום השני לחפיסה), יש להשתמש באמצעי מניעה אחר (קונדום) למשך שבוע או עד סוף החפיסה? משתמשת במינס. בחלק מהמקומות מציינים שבגלל וזו גלולה עם שני סוגי ההורמונים, אין זה משנה בכלל. אציין, כי השתמשנו באמצעי מניעה נוסף לשבוע ולאחר מכן, פעם אחת ללא. האם יש חשש להריון?? תודה מראש!!

שלום לך, מציעה להתייעץ בנושא עם רופא נשים. אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות