כדורים להגדלת האיבר - xtrasize

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/05/2013 | 10:52 | מאת: אדם

שלום, קראתי על הכדורים הללו אך לא הבנתי האם יש בהם סיכון בריאותי ואם בכלל יש תוצאות חיוביות לאחר לקיחת הכדורים. בנוסף אני מעוניין לדעת האם יש תופעות לוואי? אשמח לכל תגובה בנושא אם זה אינו הפורום הנכון אבקש הכוונה.

שלום לך, לי לא ידוע על כדורי פלא או תרופות פלא להגדלת האיבר... מציעה להתייעץ עם גורם רפואי, אורולוג למשל, שאולי נתקל גם בתרופה זו ועם תופעות הלוואי שלה. מה שבטוח, ממליצה להיזהר מליפול שבי אחר הבטחות שכאלו... מאחלת לך יום טוב אפרת מנור, מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות