כאבים ברחם

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/05/2013 | 19:38 | מאת: אריאלה

אפרת שלום, אני בחורה בת 21 בקרוב, עדין בתולה, יש לי חבר ואנחנו מקיימים סקס ייבש לבינתיים. עד שארגיש מוכנה לקיום יחסי מין אמיתיים. במילים אחרות, ביום הנכון ובזמן המתאים. כעת לאחר הסקס הייבש אני מרגישה כאבים משתנים ברחם עצמו ולסירוגין באיבר. מידת הכאבים משתנים מקיום לקיום. אני משערת כי מדובר לאור זאת שאני בתולה ומבחינה הורמונלית הכאבים. אך יחד עם זאת אני אשמח לחוות דעת מקצועית מתאמך. המון תודה ושיהיה ערב מקסים. אריאלה.

שלום לך, מציעה לך לגשת לבדיקה אצל רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית. אם תירצי המלצות פני אלי בפרטי. [email protected] יום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת

מנהל פורום מין ומיניות