איבר מין בזקפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/05/2013 | 19:43 | מאת: עמיאל

גבר בן 22 עם גודל איבר מין לפני זקפה 5-7 ס"מ בזמן זקפה גודל איבר המין לא פחות מ20.4 ס"מ איך זה זה כ"כ קיצוני כי התייעצתי עם חברים ואצלהם זה לא קיצוני כמו אצלי .חשוב להבהיר עברתי ניתוח בגיל כשנה ניתוח ששמור "אשך תמיד " . איך יכול להיות הבדלים גדולים בין זקפה לבין גודל בלי זקפה ?

08/06/2013 | 06:55 | מאת: גבר

יש שני סוגים. שלך נקרא מתקפל. הוא קטן ונוח ברגיל. ונהיה גדול בפעולה. מזה משנה מה יש לחברים. שתתחיל לזיין אז הבחורה תחמיא לך זה העיקר. לא משנה מה החברים שלך מחזקים בתחתונים. תיהיה מאושר ותרגיע

מנהל פורום מין ומיניות