סימן שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/05/2013 | 01:26 | מאת: עזרא

סיפרתי פה בעבר על החויות שלי, על הפחד לכניסה למקומות שיש בהם נשים, סיפרתי שאני מטופל אבל לא בנושא הזה, והרחבתי קצת על זה. ראיתי פה מלא אנשים שמקבלים תשובות לשאלות שלהם, ואני לא קיבלתי תשובה, קיבלתי תשובה שאי אפשר לענות לשאלה עמקוה ורחבה כזאת, כשראיתי שאלות הרבה יותר מורכבות משלי. יש מצב שאני יקבל יותר התייחסות לחויה שכתבתי?

שלום לך, צר לי שאתה חש כך. עם זאת חשוב לי לאמר כי יש שאלות שאכן קשה לענות עליהם לעומק בפורום, ובמקרים ובהם הבעיה עמוקה יותר אני מפנה להמשך בדיקה וטיפול. לצערי אין פתרונות פלא ואין תשובות פלא. נסה לשאול שוב את שאלתך ואבדוק אם יכולה להתייחס שוב יום טוב אפרת

20/05/2013 | 22:03 | מאת: עזרא

טוב אז לפני שתבדקי אם את יכולה להתייחס, אני יבדוק אם אני רוצה לשאול

מנהל פורום מין ומיניות