שאלה בקשר לזוגיות ומיניות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/05/2013 | 14:34 | מאת: אמיר

שלום אפרת, יש לי חברה כבר למעלה משנה, וישנם מספר דברים שמפריעים לי ואני לא יודע האם הם תקינים אצל נשים. ראשית כל, כל פעם שהיא מתקרבת לאורגזמה, היא מפסיקה אותי. היא מעולם לא חוותה אחת כזו. שנית כל, אנחנו שוכבים פעמיים בשבוע בערך, אבל תמיד זה נראה כאילו היא לא רוצה, למרות שבמהלך הסקס היא נהנית מאד. השאלות שלי הן האם המצבים שתארתי הן בעיתיים? אני מודע לזה שלכל אישה יש צרכים שונים אבל אני לא יודע האם זה תקין? אני מאד מבולבל ולא יודע מה לחשוב, תודה רבה, אמיר

שלום לך, מה שאתה מתאר אצל חברתך הוא איזשהוא חשש לתת מקום למיניות שלה ולשחרר אותה, נשמע שיש לה הרבה מעצורים שמתבטאים, כפי שאתה מרגיש, בקושי להגעה לאורגזמה ובקושי לבטא רצון או צורך מיני, למרות שפיזית היא נהנית מאד. במידה וזה מפריע גם לה, מומלצות כאן מספר שיחות של יעוץ מיני שיסייעו לה לזהות את המעצורים שלה ולהתגבר עליהם. אשמח לסייע בהמשך [email protected] או 0544905773. שיהיה לכם יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות