שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/05/2013 | 15:37 | מאת: מ.מ

שלום רב, אני שלושה חודשים לאחר לידה בניתוח קיסרי. יש לי עדיין דימומים בלתי פוסקים, ז"א: לפני חודש היה לי הפסקה של דימום למהלך שבוע וחזר ולאחר קיום יחסים חזר לי הדימום כבר למחורת עד השבוע (ברצף) השבוע הפסיק לי הדימום שוב, ושוב קיימתי יחסים ולמחורת חזר הדימום. בנוסף לזה, התלוו לי כאבים חזקים מאוד בזמן החדירה, דבר שלא היה בעבר. מה ניתן לעשות לגבי הדימום - האם ייתכן שיש אולי איזשהו פצע? ממה יכולים לנבוע הכאבים? תודה,

שלום לך, לגבי הדימום אני באמת חושבת שרצוי הלתייעץ בנושא עם רופא נשים, גם לגבי הכאבים. יתכן שזה קשור בלידה. קחי בחשבון שאחרי לידה לוקח זמן לגוף להחלים ואם משהו מטריד או כואב התייעצי עם גורם רפואי. לגבי מיניות, חשוב שתדעי, ואת בטח מרגישה, שהגוף משתנה וקיום יחסים אחרי לידה הוא כמו הפעם הראשונה.. צריכה להיות רגישות לגוף מצידך ומצד בן הזוג וחשובה כאן התקשורת. יכול להיות שתחושי דברים מעט אחרת ויש לבנות את הדברים מחדש. אשמח לסייע בהמשך במידת הצורך, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות