שאלה לגבי מיניות ושינה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/05/2013 | 00:06 | מאת: אביתר

שלום אפרת, אני מעוניין להתייעץ איתך ב-2 נושאים. אני בן 23, הומוסקסואל, ומקיים קשר מסוים עם חבר. שאלה / התייעצות ראשונה: אני והוא היינו בעבר בזוגיות קצרה מאוד. על פי הרגשתי, למרות שמעולם לא דיברנו בנינו על כך ברציות ובפרטים, חלק מהפרידה היה גם בגלל שמשהו לא עבד בסקס שלנו. הייתה הרגשה של חוסר תיאום, אפילו לא הגענו למצב של חדירה. זאת למרות שלשנינו יש ניסיון קודם בסקס עם גברים. היום אנחנו חברים טובים מאוד, אך לא זוג, ועדיין לפעמים נקלעים למצבים אינטימיים. האם יש לך טיפים איך אפשר להתגבר על המכשול הזה? הוא קיים וחוזר על עצמו עד היום. אני מבחינתי כן רוצה את הקשר איתו. שאלה שנייה: האם ניתן לקיים סקס מתוך שינה, שלא במודע, ואף להגיע למצב של גמירה? לגבי אותו הבחור - אני יודע שהוא ישן לפעמים מאוד חזק וגם כשנוגעים בו הוא לא מרגיש או מתעורר. בכמה מהלילות שישנו יחד, קיימנו יחסי מין אוראליים. כן היה מצידו שיתוף פעולה אבל מאוד מינורי. הוא הגיע למצב של גמירה ומיד אחרי זה (כמה שניות) חזר לשינה עמוקה. למחרת בבוקר לא התייחס לזה (ושאל גם "איך התחתונים שלי הגיעו לשם?" שזה קצת הלחיץ אותי). ייתכן שביצע זאת מתוך שינה ולא מתוך ידיעה?

13/05/2013 | 11:37 | מאת: אישאחד

אני לא רופא, אבל - קודם כל טכנית - אפשר לגמור תוך כדי שינה. אבל - שינה זה לא מצב בינארי (כן/לא). יש כל מיני שלבים בשינה, יש מצב שהבנאדם במצב עירנות מעורפלת, כך שהוא עושה דברים שאח"כ בבוקר המוח שלו ימחק אותם, ביחד עם כל שאר החלומות, למרות שהבנאדם לא לגמרי ישן, אם כי גם לא לגמרי היה ער. יתכן שהוא ראה/שמע/הגיב היה עם עיניים פקוחות ואפילו דיבר - אבל לא יזכור כלום בבוקר. זה קורה הרבה, בעיקר לילדים. אבל גם למבוגרים. עד כאן מבחינה טכנית, אבל השאלה היא, מה זה אומר שאתה עושה סקס עם חבר חצי רדום, זאת שאלה שהתשובה עליה צריכה להיות מהותית ולא טכנית. מה זה אומר על החשיבות/ההתרגשות/התשוקה בינכם. זאת השאלה.

13/05/2013 | 18:46 | מאת: אביתר

שלום איש אחד :-) קודם כל תודה על התשובה הרצינית. את השאלה המהותית והרגשית אני שומר לעצמי. אני יודע שאין בה הרבה רגש וזה כואב גם לי. אבל לצערי זה המצב כרגע. אפרת - אשמח בכל זאת לקבל את חוות דעתך. תודה רבה

שלום לך, לגבי שאלתך הראשונה, איני יודעת מה בדיוק לא עבד בינך לבין חברך בסקס, עם זאת , אתה מדבר על תחושה של חוסר תיאום ומניסיוני כשיש תחושה כזאת זה מעיד פעמים רבות על חוסר תקשורת ברורה לגבי צרכים והעדפות במיטה. מה שהייתי מציעה כאן הוא לנסות וליזום שיחה כנה בנושא ולראות לאן נוטים הדברים. לגבי שאלתך השניה על סקס מתוך שינה, כפי שאתה רואה מניסיונך, ניתן לעשות זאת, אך יתכן וחברך אכן אינו מודע למה שקורה בלילה. לגבי הבחירה, אם לעשות זאת בזמן שינה או עירות- נשאלת השאלה , למה דווקא בחרתם לקיים יחסי מין בזמן שינה? הבחור לא ממש איתך ולא ממש זוכר מה שקרה וכיון שאני מבינה מדבריך שזה מפריע לך, אולי עדיף לבחור זמנים אחרים וערים יותר לקיום יחסי מין?.. מקווה שעזרתי. שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות