חשש להריון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/04/2013 | 16:46 | מאת: טל

עשינו סקס יבש בלי קונדום בלי בגדים בלי כלום.. בלי חדירה כמובן .. גמרתי כשהיא ירדה לי אחר כך בכוונה כדי לא לקחת סיכון.. פשוט יש את הטיפות שלפני הגמירה וחשבתי שאולי זה מה שיכול להכניס אותה להריון.. אם אני עושה סקס יבש ואחר כך עושה לה ביד אז זה יכול להחדיר קצת.. והיא בתולה אם זה עוזר.. אז יש מצב שהיא יכולה להיכנס מזה להריון? כי שנינו רוצים שוב ופעם קודמת איחר לה המחזור ונילחצנו

שלום לך, ראה תשובתי הקודמת לגבי סקס יבש ליוסף.. ום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות