מודאגת !!!!

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/10/2011 | 18:57 | מאת: לורנוש

היי שכבתי עם חבר שלי פעמיים בלי אמצעים הוא גמר בחוץ על הבטן ... אם אין שפיכה ביפנים מה הסיכוי שאני בהריון גדול או קטן מאוד? תודה רבה !

שלום לך, כשמקיימים יחסי מין ולא משתמשים באמצעי מניעה תמיד יש סיכון כלשהוא להריון. גם מטיפה מזערית ולא מורגשת של נוזל זרע ניתן להיכנס להריון . הצורה בה אתם מקיימים יחסי מין מאד לא בטוחה ובהחלט עלולה להסתיים בשלב כלשהוא בהריון לא רצוי. מציעה לכם , על מנת למנוע דאגות בעתיד, להשתמש באמצעי מניעה- קונדום, או לפנות לרופא הנשים להתאמת גלולה. מאחלת לכם הצלחה בהמשך.

מנהל פורום מין ומיניות