מין אוראלי וסוכריות קופצות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/04/2013 | 21:47 | מאת: קליפורד

שלום דוקטור. אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין, ופעם אחת ניסיתי להשתמש בסוכריות קופצות בשילוב עם מין אוראלי. הסוכריות הקופצות הכילו צבע מאכל כחול שאליו היא אלרגית. כחמישה ימים לאחר מכן חברתי התלוננה על כאבים עזים באיזור, דם בדרכי השתן והשתנה מרובה . הוריה לא יודעים על כך ולא על זה שאנחנו מקיימים יחסי מין וחושבים שזאת דלקת רגילה בדרכי השתן. היא עוד לא הלכה לרופא. האם יכול להיות שהכאבים והתסמינים נגרמו בעקבות האלרגיה לצבע המאכל הכחול שבסוכריות הקופצות? האם יכול להיות שהסוכריות הקופצות גרמו להתפתחות דלקת בדרכי השתן/זיהום? אם כן, זו דלקת בדרכי השתן, מה הטיפול? האם זה יעבור בטיפול רגיל של אנטיביוטיקה או שמא צריך טיפול מיוחד לזה, כמו מתן זריקות וקוקטיילים בבית חולים לטיפול באלרגיה? אשמח אם תעזור לי במידע ויעוץ לטיפול בנוגע לבעיה. תודה מראש.

שלום לכם, בראש ובראשונה איני רופאה כי אם מטפלת מינית.וצריך להיזהר גם כשאתם פונים לרופאים מלקבל אבחנות מהירות באינטרנט כי לא מכירים את חברתך ולא בדקו אותה, אז אבחנה כזו יכולה להיות מאד חלקית ולא יעילה. יתכן ומדובר בדלקת בדרכי השתן ותיתכן אלרגיה אך בהחלט מומלץ לגשת לבדיקה אצל רופא הנשים שלה. אל חשש רופא הנשים מחוייב בסודיות ואם אתם מקיימים יחסים אסור לו לספר על כך להוריה.. מה שכן נשמע שאם היא סובלת צריך שקודם תיבדק ותאובחן על ידי רופא ואז תיתקבל המלצה לטיפול המתאים. מאחלת בריאות שלמה, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות