תודה על המשוב, בהמשך לשאלתי!

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/04/2013 | 16:49 | מאת: עזרא

תודה לך על המשוב ובהמשך לשאלתי! ראשית לא הזכרתי שאני מעוניין ללמוד ליצור קשר עם נשים, אלא רק באופן שזה מכריח אותי כמו שהזכרתי הליכה למכולת לסופר וכו'. דבר נוסף מה שכתבתי בני אדם זה היה רק דרך אגב, כדי להזכיר שבין היתר נוצרים במקומות ציבוריים אלו גם קשרים עם נשים, לכן לדעתי הנקודה שעליה דיברתי פוספסה. באמת יש לי בעיית תקשורת בכלל עם אנשים, אבל נושא זה כבר בטיפול. לכן הצבעתי דווקא נקודתית על תקשורת מול נשים, ושוב אני מזכיר אני לא מדבר על משהו אינטימי כי זה לא מעניין אותי, אני מדבר על קשר יותר טכני שמוכרח במקומות ציבוריים כמו מכולת, ערייה וכל מיני סוגים כאלה, ובגלל שהרבה מן העובדות הם נשים אני נמנע בכלל מלהכנס למקומות אלה. ועל זה באה שאלתי. תודה!

שלום לך, שאלתך מאד גדולה ומתאימה לעבודה ובדיקה מעמיקה בטיפול בו אתה נמצא ולא כתשובה לשאלה בפורום. איני מכירה אותך או את ההיסטוריה שלך ואיני יודעת מה דפוסי ההתנהגות שלך ודפוסי יצירת הקשר שלך ולכן יהיה מאד לא נכון לענות על שאלה כה עמוקה וגדולה בפורום זה. מאחלת לך הצלחה בהמשך, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות