מין בגיל 65

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/04/2013 | 19:13 | מאת: חלי

אנו זוג נשוי 48 שנים בעלי בן 66 ולצערי אף פעם המין והרומנטיקה לא היו שסוגים בשושנים. אך לאחרונה הקיום יחסי המין הפך לכמעט אפסי וכשיש באמצע איבר המין של בעלי מתכווץ ורק כשהוא מאונן הוא מצליח לגמור. אני כואבת ומאד מדודכדת מהמצב. האם יש מה לעשות

שלום לך, אני שומעת את מצוקתך וחשוב לי להתייחס למספר דברים. בראש ובראשונה לעובדה שהמיניות משתנה ככל שאנחנו הולכים ומתבגרים ובגיל 66 בהחלט יכולה להיות מיניות, אך אחרת. התגובה המינית מואטת ומה שלקח לנו זמן מועט בעבר דורש היום יותר השקעה או מגע אחר .החל מחשק וכלה בזמן ההגעה לאורגזמה. אצל גברים מגיל 50 מתחילה ירידה בהורמון הטוסטסטרון, דבר המחייב בדיקה אצל רופא משפחה, שכן לירידה בהורמון זה יש כמובן השפעה על איכות הזיקפה , החשק ועוד השפעות בריאותיות שונות אחרות. כמו כן, בגיל מבוגר יותר , אופי יחסי המין משתנה ומה שהיה פעם ממוקד בחדירה, יכול היום להתרחב למגעים שונים ואחרים יותר באיזורים ארוגניים אחרים בגוף כי מיניות היא דבר רחב ואולי שניכם צריכים להבנותה מחדש . יתכן ואולי נכון לכם לפנות אפילו למספר שיחות יעוץ עם מטפל מיני מוסמך לשם בדיקה מה מותנה גיל ומה אולי בשיחה משותפת ובבדיקה ביניכם ניתן לשנות ולעשות אחרת בהתאם ליכולותיכם ולמה שנכון ומתאים לכם היום. מאחלת לכם הצלחה בהמשך ואשמח לסייע במידת הצורך [email protected] או 0544905773. שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות