בעית משיכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/03/2013 | 00:15 | מאת: דור

שלום אני מתאהב בנשים שאני לא נמשך אליהן מינית וקרה לי מספר פעמים שאני לא מצליח לקבל זקפה איתן. לציין שאני מאובחן עם ADHD ואם מדברים במהלך הסקס או משחק מקדים ארוך מידי אני מאבד את הרצון לשכב. אין לי בעית זקפה באוננות. רציתי לדעת מה הפתרון או לקבל כיוון בבקשה.

שלום לך, אתה מתאר בעיה שנתקלתי בה לא מעט. יכול להיות שאתה מפריד בין אהבה למשיכה. כשאתה מתאהב אתה לא נמשך וכשאתה נמשך אתה לא מתאהב. יש אולי במוחך נשים שהן טובות למערכת יחסים ואז אתה מתאהב ולא נמשך וכאלו שהן טובות לסקס ואליהן אתה נמשך, אבל בהן לא תתאהב ואין ביכולתך לחבר בין השניים. העניין יושב על תפיסות מוקדמות ועמוקות יותר שצריך לברר ולבדוק, שכן אלו מפריעות לך היום. אלו משפיעות על דפוסי ההתנהגות שלך עם נשים בזוגיות ובמיניות. אתה מתאר גם קשיים מיניים של איבוד זיקפה ואיבוד חשק תוך כדי משחק מקדים- שיכולות להיות קשורות להפרעת הקשב , אך קשה לי לענות לך כאן. איני מכירה אותך, את הרקע שלך, מאין באת או את העמדות שלך ולכן לא אוכל לתת תשובה מותאמת כי אין לי מספיק מידע. מה שכן ,לבקשתך ,הכיוון כאן להערכתי הוא טיפול מיני שיסייע לך לבדוק לעומק את העמדות מהן אתה בא, את רגשותיך והדפוסים שלך עם נשים ואז כשתזהה אותם תוכל לשנות את דפוסי ההתנהגות שלך ולשלוט יותר בהתנהגות המינית שלך במיטה ומחוצה לה. אשמח לסייע בהתאם לצורך [email protected] או 0544905773. שיהיה שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות