אני ובת הזוג שלי לא מצליחים לקיים יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/03/2013 | 10:29 | מאת: מיק

שנינו בני 17 ובתולים. היינו בטוחים עד לא מזמן שהבעיה בעיקרון היא אצלה, וחשבנו שזה בגלל שהיא לוחצת יותר מדי... אבל לאחרונה שמתי לב שאני לא מצליח להחזיק את הזקפה ליותר מדי זמן, ואני לא מצליח להבין למה.. אני לוקח כדורים פסיכיאטריים כבר מספר שנים, האם יש לזה קשר? מה היא לדעתך הבעיה? ומה אפשר לעשות על מנת שנוכל לקיים יחסי מין ונצליח לחדור?

שלום לכם, בראש ובראשונה חשוב מהן הסיבות שברצונכם לקיים יחסי מין? האם בגלל שאתם אוהבים ומרגישים בשלים ומוכנים לכך בזוגיות שלכם? האם זה מתוך סקרנות,לחץ, או כי כולם עושים את זה? אולי תגובת הגוף מעידה על קושי שלכם לבטא מה באמת נכון לכם והגוף אומר שזה עדיין לא מתאים... דבר שני, פעמים רבות לפני הפעם הראשונה יכולה להיות חרדה וחשש ומההתרגשות אצל הגבר יכולה להיות ירידה בזיקפה. דיברת גם על לחץ שלה... ואנו יודעים שלחץ פנימי וחיצוני הוא דבר שמאד לא עוזר לזיקפה... אז דבר ראשון אולי צריך לראות איך אתם מרגיעים קצת דברים בדינמיקה ביניכם ואז אולי גם אתה תוכל קצת להירגע. מה שהייתי מציעה לכם הוא לפנות באנונימיות ל" דלת פתוחה" באזור מגוריכם, שזה מרכז ליעוץ ומידע אנונימי לנוער על מיניות. יתכן ואתה צריך יותר מידע ואולי אף אם תרצה יזמינו אותך לפגישת ייעוץ. ניתן גם לפנות טלפונית לייעוץ. מאחלת לכם חג שמח אפרת

מנהל פורום מין ומיניות